Wednesday, August 27, 2008

Er det mulig?

Vi øker mest! Hete Justin avslører. Eksklusivt intervju! Falt for norske jenter.
Damer i nye skandaler. Rystes av sex-drama. Sjekk listen!
Posh på krigsstien. Kjøper seg ny status.
Slik er Eva og Co usminket. Stjernenes sanne ansikt. 8 sider SJOKK-bilder!

STOR spesial. Høstens trender!

Mote, skjønnhet, stjerner.

C! Norges største glam-magasin 88 sider kun 34,-


Jeg venta i køen. Ved kassa. På Meny. Oslo City. Foran meg stod ei gigantisk dame. Med en handlekurv stappfull av diverse ubrukelig usunne produkter. Hurtigkasse. Maks 5 varer. Dønn umulig å unngå. Hvis man ikke var helt tilbakestående. Eller blind selvfølgelig.


Kjerringa in-front var rett og slett sleip og hensynsløs. Og den likegyldige jenta bak kassa påminna henne om regelen og at det sikkert lå tjue-tretti varer på båndet. Dundra tok lett på det, ignorerte de bebreidende blikka til samtlige i køen bak og kassadama foran, svarte med en motbydelig bitchy skrikestemme: «Ja, jeg ser det, men det er så lang kø i alle de andre kassene, og kort her!»


Jøss.


Litt fram og tilbake. Møkkakjerringa fikk vilja si. Alle ga faen. Tilsynelatende. Men innerst inne, i sitt stille lille sinn, hadde alle egentlig lyst til å dumpe varene hennes på gulvet, sparke det mot de andre kassene, spytte dama i trynet, en skikkelig gørrete og jævlig klyse fra langt-langt der nede, gi henne fingeren og avslutte med noen sykt drøye ord.


Så. Da hun omsider var ferdig, og jeg fikk betale den ene colaboksen min, var køen bak oss like lang som alle de andre.

No comments: