Saturday, September 20, 2008

Wishful Sinful

Wishful Sinful: I dag er jeg svart. Som alltid. Tight bukse og long sleeve. Grå six-pence. De nye bootsene. Elsker dem. Har 101 sanger på spillelista, klarer liksom ikke finne noen favoritt. Men. Jeg endte til slutt på Joy Division. Shadowplay. New Dawn Fades. Ian Curtis er vel en slags helt. Men av alle de feil grunnene, som blir riktige. Det er hjertesmerte og alle klisjeene. Who cares.

BOP. Da jeg trist nok blei ferdig med tegneserieromanen fortsatte jeg likegreit på Armand V. Dag Solstad. Liker boka. Fikk liksom øya opp for forfatteren. Syns alltid han virka så døll. Men. Den boka. Er virkelig bra. Så, jeg ”rasjonerer” den.

Pleier vanligvis å sluke bøker og tegna romaner og manga-bøker, hvis jeg elsker boka, blir fengsla, eller noe. Men. Ei rocka og søt snuppe lærte meg den rasjoneringsgreia. Så varer det gode litt lenger liksom. Jævlig god idé spør du meg. Så, den andre boka jeg nå leser, for å erstatte Armand, er The Rough Guide to Cult Fiction. Genre benders, beats, gurus, drunks, junkies, sinners, surrealists. Det er en slags minileksikon kun om kultforfattere, kultlitteratur, kultkarakterer, funny. Dette er også en av de mest spennende bøkene jeg har lest på lenge. No doubt.

Avslutter natta med Peter Dawson Special Old Scotch Whisky, sigaretter, The Doors med When the Music’s Over, og mine whisky-bedøva tanker om sangen. Ikke noe annet. Kun det. Og når musikken er over så skal jeg sovne der jeg sitter, whiskyfull og lykkelig. Dønn lykkelig.

5 comments:

Anonymous said...

Jeg liker manga jeg også:)

Anonymous said...

Hva betyr BOP?

Katzenkoenig said...

Manga er genialt! Ikke alt seff, men enkelte av tegnerne er utrolige kunstnere. Hater de der "barne-mangaene" for kids og retards. Hehe. De som er litt artsyfartsy, eller smarte i story'en er best, noe av krim'en og action'en, mye av drama'en(med innslag av krim og drama), uansett, jeg bare prater og prater her, kan jo bli sittende i en evighet når det gjelder manga og tegneserien. Rocky er fav av de funny vanlige typene +++ Må gi meg! BOP er bare tittel på tegna roman. Box Office Poison - BOP.

Sexy Sadie said...

Jeg heiv meg aldri på Manga bølgen. Det ble for mye for meg etter Predikanten.

Anonymous said...

Sitter på dass på byporten. Der har en fyr skrevet inn urlen din på karma inne på den høyre stallen.